Temaaften om ‘Introduktion til strand-og havjagt’ i Aarhus Strandjagtforening

Onsdag den 30. august kl. 19.00-22.00 inviterer Aarhus Strandjagtforening alle interesserede til en uformel temaaften om strand- og havjagt. Vi får besøg af strand-og havjagtskoordinator Carsten Holm Clausen som vil introducere os til strand-og havjagt. Carsten vil introducere os til strandjagt generelt, herunder lovgivning, pramme og både, udstyr og meget mere. Desuden kommer vi også ind på hvordan man kommer i gang og hvilke ting man skal være opmærksom på.

Arrangementet er både for medlemmer af foreningen og for ikke-medlemmer, som ønsker at vide mere om strand- og havjagt. Arrangementet er gratis for medlemmer. Pris for Ikke-medlemmer: kr. 25

Der vil blive serveret øl/vand samt pølser/brød i pausen.

Vi mødes udenfor kl. 19.00 på Fiskerivej 8, 8000 Aarhus C (Indgangen til havnens varmestue). Foreningslokalet findes på 1. sal. Her starter vi aften med at gå ned og se på de fine jagtbåde og snakke lidt om dem. Herefter går vi op til foreningens lokale hvor Carsten vil holde sit oplæg.

Af hensyn til forplejning er der tilmelding til arrangementet. Tilmelding skal til Anders Jakobsen på mail: anjak74@hotmail.com eller tlf: 29 23 71 40.

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Anders Jakobsen, formand i Aarhus Strandjagtforening

Strandjæger-weekenden i Horsens lørdag den 12. og søndag den 13. august 2017

Kære alle

Jeg vil lige gøre jer opmærksom på følgende arrangement der finder sted den kommende weekend i Horsens som er arrangeret af Horsensegnens Strand- og Landjægere. Her er programmet:

STRANDJÆGER – WEEKENDEN

Alle med interesse i strand- og havjagt!

Lørdag den 12. og søndag den 13. august 2017

Strandjægerskydningen: Lørdag fra kl. 0900 til 1600 på Østjysk Flugtskydnings
Center, Kærgårdsvej 14, 8700 Horsens – lige ved motorvejsafkørsel 56.
Der skydes ”banen rundt” på flere forskellige standpladser, hvor du bliver udfordret i
jagtrelaterede skydninger fra skjul, skydepramme og den slags! Du er lige velkommen,
enten du vil konkurrere eller blot træne til jagtsæsonen. For nybegynderne i strandog
havjagt, har Horsensegnens Strand- og Landjægere en stand med grej og gode råd
til denne jagtform. Der vil også være forhandlere, der udstiller lækkert jagtudstyr!
HUSK: Høreværn og briller! Ingen våben i Ø.F.C. klubhuset!
På Ø.F.C. kan der købes mad, drikke, patroner m.v. og der kan anvendes dankort!
Jagtbanen har åbent for almindelig træning

Strandjægerspisning: Foregår lørdag efter skydningen i Horsensegnens Strand- og
Landjægeres klubhus på Horsens Havn, Jens Hjernøes Vej 4, 8700 Horsens.
Her serveres en lækker menu tilberedt af en kok. Pris 125,- kr. Drikkevarer medbringer
du selv. Efter spisningen er der traditionel hyggelig jægersamvær i klubhuset.
Der er mulighed for parkering og campering!
TILMELDING til spisningen på 21 74 05 05 / johnfriborg@gmail.com

Morgenmad, udstyr og sejlads: Søndag morgen kl. 0900 serverer Horsensegnens
Strand- og Landjægere det store gratis morgenbord i klubhuset.
Herefter er der fremvisning af forskellige både, skydepramme og lignende. Vi afprøver
redningsudstyr og lokkesystemer m.v. og ser på alle de medbragte både.
MEN: Vi er afhængige af, at DU tager din kravlepram, skjul, trækpram, lokkesystem,
kajak eller motorbåd med til arrangementet!
Du er også velkommen til at sætte strandjagtrelateret udstyr til salg ved klubhuset.
Følg med på Horsens-sl.dk og strandoghavjagt.dk

Alle er velkomne! Kun tilmelding til spisningen!
arrangør: Horsensegnens Strand- og Landjægere
Husk nu den pram!

Læs evt. mere på www.strandoghavjagt.dk

Med venlig hilsen Anders Jakobsen