Temaaften – Jagt på Island 23. november kl.19.00-22.00

Vi får besøg af Gísli Dúa Hjörleifsson og Hlynur Axelson som vil introducere os til jagtens fortræffeligheder på Island. Gennem 3 timer får vi et indblik i hvordan jagt på Island praktiseres og udøves.

Tidspunkt: 23. november kl. 19.00-22.00

Sted: Klublokalet – Fiskerivej 8, 1 th., 8000 Aarhus C

Der serveres kaffe og kage.
Arrangementet er gratis for foreningens medlemmer.
Ikke-medlemmer: kr 25
Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Anders Jakobsen på tlf. 29 23 71 40.

Tilmelding påkrævet. Frist for tilmelding er 21. november hos Anders Jakobsen på email: anjak74@hotmail.com eller tlf: 29 23 71 40

Nyjægerjagter 9. november og 7. december ved Moesgård

Er du nyjæger (2-3 år efter jagttegn) og medlem af Aarhus Strandjagtforening, så har du mulighed for at komme på en jagt ved Moesgård. Er du interesset  så send en mail til nyjægerkoordinator Michael Schou Jensen  (Jydsk Akademisk Jagtforening) på e-mail:michaelschoujensen@gmail.com.

Der er max antal deltagere, og i tilfælde af flere tilmeldte vil der blive trukket  lod om pladserne.

Mvh Anders Jakobsen

PS. Vi har lavet en Facebook gruppe. Find gruppen Aarhus Strandjagtforening og anmod om at blive medlem. Her kan du skrive med andre i gruppen og evt. invitere andre med på jagt.

Invitationsjagt fra Naturstyrelsen Søhøjlandet fredag den 10. november 2017

Kære medlemmer af Aarhus Strandjagtforening

Aarhus Strandjagtforening er blevet tildelt én plads af Naturstyrelsen Søhøjlandet til en såkaldt invitationsjagt der finder sted omkring Silkeborg fredag den 10. november.

Har du lyst og mulighed for at deltage i jagten den 10. november så send en mail til formand Anders Jakobsen på email: anjak74@hotmail.com senest torsdag kl 20.00.

Mail skal indeholde: navn, adresse og e-mail.

Jeg vil trække lod blandt de medlemmer som har sendt en mail.

Den heldige får svar på mail fredag den 13. oktober og vil efterfølgende få en personlig invitation fra Naturstyrelsen Søhøjlandet.