Husk NATURENS DAG søndag 10. september

Naturens Dag er Danmarks Naturfredningsforenings og Friluftsrådets mærkedag for naturoplevelser. Formålet er at åbne naturen for børn og voksne. I år er temaet “Mangfoldighed i naturen”.

På www.naturensdag.dk kan du læse mere om de forskellige arrangementer rundt om i landet.

Aarhus Kommunes Jægerråd er repræsenteret ved arrangementet der finder sted ved Kysing Strand syd for Norsminde.

Om arragementet står der:

Kom til Kysing og Kys Kaptajn Klo, Klap en krabbe. Kryb i kajakken. Kunst & Krolf. Naturbase med grej – akvarier med saltvandsfisk. Prøv selv at fange. Tangture – foredrag. Smag på havets og strandens frugter. Bål og boldspil. Vikinger og vandpjask. Sang og musik. Himmel og Hav – restaurant

Her har du også mulighed for møde kreds 3 Strand – og havjagtskoordinator Carsten Holm Clausen som medbringer sit jagtgrej og fortæller om strand – og havjagt.

Mødested
Kysing Strand, Rest. Himmel & Hav,